Köket är klart

Eller ja, tillräckligt klart för att användas. De allra senaste bilderna hittar ni på http://agnes14.se/koksrenovering/. Just nu går vi in i fasen med alla detaljer, men allra viktigast att skafferiet kommer på plats.

För två somrar sen, när vi precis hade köpt Agnes, hittade vi en gammal kökssoffa i Juleboda som var chockblå. Vi slipade ner den och målade den vit. Förra sommaren kom den till Helsingborg och har stått i vårt uterum. Vi har pratat om att ställa in den köket för att testa om den passade. Så just nu står den där på prov, men vi är ganska övertygade om att den får stanna. Josefin har köpt in kuddar till den så den blir lite mer bonad. Även vår byrå, som vi köpte till vår sovrum i Lund fick en plats i den nya matplatsen.

2016-06-23 17.37.03
Kökssoffa med byrån i bakgrund. Tavlan ska också hitta en plats i köket.
2016-07-05 21.47.49
Fönster med ny frontbräda under målning. Mer linoljefärg behövs. Hård åtgång.

Just nu är mitt fokus att bli klar med skafferiet så vi kan få in alla torrvaror där. Det blir att vi lägger in spillbitar från golvet som hyllplan. Eftersom skafferiet är så litet är det svårt att ta bilder där. Nu ska vi bara komma på hur vi ska göra med dörren. Blir nog till att specialbeställa från snickaren (A.K.A. pappa Månsson).

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *