Lördagsmys

Nu börjar badrummet ta form. Eller egentligen inte. Än så länge har vi fortfarande fullt upp av rivningsarbete, men det är riktigt häftigt hur man kan börja urskilja hur allt kommer se ut. Vi blir av med små skrubbar och onödiga väggar som stått i vägen och det öppnar upp och släpper in ljus på ett helt magiskt sätt.

Man börjar kunna ana badrummets blivande form nu när det rivits väggar.
Jag passade på att ta en panoramabild i det blivande badrummet idag medan solen fortfarande sken.

Tobias har varit superduktig under veckan och rivit ner och jobbat under veckan medans jag fortsatt lägga tid i trädgården. Idag däremot körde vi tillsammans på ovanvåningen. Framförallt blev det till att riva väggarna kring den gamla toaletten för att göra hallen lite större. Nu går tankarna i att vi ska inreda hallen med en fåtölj och bokhyllor, men det finns även alternativ som innebär skrivbord. Vi får se, men helt plötsligt känns det som man fick ett rum till, bara för att man fick ner den väggen.

2014-10-11

Rivningen innebär att en hel del puts ska ner, och det dammar som bara den. Men när vi fått ner träväggar och puts fick vi en fin överraskning. i hörnet där den gamla toaletten var ligger en fantastiskt fin stenskiva, och den hoppas vi på att kunna göra något riktigt fint av. Dessutom har vi nu några väggbitar man kan gör något kul av. Vi får se framöver hur det blir.

 

2014-10-112

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *