Vårt framtida badrum

 

I det här badrumsprojektet har Tobias varit den drivande kraften i det byggtekniska, medans jag tagit större ansvar när det kommer till layout och inredning. Det första vi bestämde oss för (eller jag bestämde oss för kanske man ska skriva) var golvet. Jag ville verkligen ha marockanskt klinker, men det är ju så himla dyrt. till slut hittade jag ett som visserligen fortfarande kostar en hel del, men som kändes mer överkomligt utan att kompromissa i utseendet. Jag har fått en hel del frågor om vart jag köpt det när jag visat upp det, så jag svarar på det här också nu. Golvet ni ser här ovanför inlägget heter Romantik och man hittar det på the soukmachine. Golvet kostar 750 kr/kvm och plattorna har storleken 20*20 cm. Man hittar det i tre olika färgställningar och vi har valt det som heter turkos.

Senaste två veckorna har resten av våra val fallit på plats efter mycket funderande och velande. Vi fick hjälp av CC Höganäs i Helsingborg med att rita upp vårt blivande badrum i 3D och det gjorde att vi tillslut kunde bestämma placering för toaletten, att vi skulle ha dörr för duschutrymmet, hur vi vill placera spottarna i taket och vilken mosaik vi vill ha i duschen. Det var riktigt häftigt att kunna se badrummet växa fram och det känns helt plötsligt så mycket mer verkligt. Det är också mycket lättare att nu kunna visualisera hur det faktiskt kommer bli när man står i rummet.

Nedan ser ni bilderna som Alexander på Höganäs gjort åt oss.

badrum1
Här skymtar dusch-hörnan och den nyvalda mosaiken. Man ser också badkaret, som vi inte vet var, vad eller hur vi ska köpa.
badrum2
Handfatet på bilden ska vi inte ha, utan det blir ett fyrkantigt som står ovanpå kommoden. Här syns även kristallkronan som ska pryda centrum av rummet


One Comment

  1. Sanna said:

    Roligt att se och läsa om ert nya badrum. Gör att det nästan (men bara nästan) börjar klia i fingrarna att göra om här hemma :).
    Om ni inte har varit på Qvesarum i Löberöd kan vi rekommendera en tripp dit. De har lite av varje för kök, badrum och annat i äldre stilar. http://www.qvesarum.se/sv/inspiration/staemningsfulla-bad/

    2014-11-16
    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *